De nieuwe Stromer ST5 is eindelijk uit!

Fluitend naar je werk met 45km/h. Lekker buiten en geen last van files.

Het merk Stromer onderscheidt zich van andere merken door de zelf ontwikkelde technologie en innovatie, de uitzonderlijke kwaliteit, de Zwitserse achtergrond en de premium-positionering.

De ST5 beschikt over een nieuwe SYNO Sport motor met maar liefst 850 W. Hierbij is er ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de sport modus voor een nog grotere kick.

De Stromer ST5 elektrische speed pedelec is uitgerust met een elektronisch schakelende Di2 derailleur met 11 versnellingen en TRP hydraulische schijfremmen voor en achter.
Dankzij de bijzonder grote accu capaciteit van 983 Wh kunnen er afstanden tot ver boven de 100 km mee afgelegd worden.

Alle kabels zijn weggewerkt in het frame. Wat overblijft is een zeer strak gelijnde fiets met een fenomenale wegligging en grip, door de speciaal voor de ST5 ontwikkelde Pirelli banden.

In het frame van de Stromer ST5 speed pedelec zit een ingebouwd kleuren touchscreen. Bovendien kun je de fiets bedienen via je smartphone en wordt de fiets automatisch vergrendeld en ontgrendeld via Bluetooth. Je hebt hierdoor zelfs geen pin of sleutel meer nodig.

In het donker beschikt de ST5 over de Supernova M99 Pro koplamp. Hiermee kun je ook op onverlichte wegen toch op een snelle en ook veilige manier je reis voortzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *