Stijlvol pendelen met de gestroomlijnde nieuwe Stromer ST3 high-tech e-bike.

Spring aan boord, duw op de pedalen en glij weg – op een dynamische, krachtige, stille e-bike. Dat is hoe een nieuwe generatie aan het werk gaat. En ST3 is hiervoor de ideale rit. Waarom? Omdat het precies de juiste ondersteuning biedt, met ongelofelijke stuwkracht tot 45 km / u waarmee u uw energie kunt sparen voor werk. En het is ook comfortabel: de nieuwe ST3 biedt een unieke ervaring door agile prestaties en een soepele, stille rit. Vaar langs de andere pendelaars op weg naar je werk is slechts het begin van de vreugde die je voelt.
Het geheim achter ST3’s kracht is de nieuw ontworpen SYNO Drive II-achternaafaandrijving, die een stoot van 820 W pakt en 44 Nm koppel rechtstreeks overbrengt op het wegdek. De motor is niet alleen zeer efficiënt, maar ook van de energie die vrijkomt bij het breken van zijn krachtige BQ814-batterij met een actieradius tot 150 kilometer. Kort gezegd: met ST3 zul je niet zwetend of uitgeput zijn als je aan het werk gaat – tenzij je de workout natuurlijk wilt.

Ideale omstandigheden voor een veilige rit
ST3’s framegeometrie is ideaal voor de behoeften van forenzen: de korte liggende achtervork, korte wielbasis en lage trapas zijn perfect aangepast aan de 27,5-inch wielen voor ultiem rijplezier. Maar veiligheid komt altijd voorop in Stromer’s S-klasse pedaal-assistentie e-bikes. Zoek niet verder dan de uitstekende grip van de Cycl-e ST-banden, speciaal ontwikkeld door Pirelli voor Stromer. De gepatenteerde LED-koplamp heeft zowel een dimlicht- als een grootlichtmodus en het Stromer-remsysteem is afhankelijk van vier zuigers vooraan en twee achteraan.
De keuze uit verschillende stuur- en stuurconfiguraties en de toekomstige optie van een verende voorvork bieden een speciale boost in persoonlijk rijcomfort. Zoals alle Stromer-modellen heeft ST3 ook uitstekende communicatieve vaardigheden – met volledige connectiviteit die een breed scala aan functies ondersteunt. De eigen OMNI-app van Stromer verandert de smartphone van de rijder in een boordcomputer en biedt ook betrouwbare diefstalbeveiliging met een slot, alarm en GPS-locatie die een einde maakt aan fietsendiefstal. Bluetooth-connectiviteit maakt naadloze vergrendeling en ontgrendeling mogelijk, met een keyless battery eject die de laatste prachtige touch biedt in de nieuwe generatie Stromer e-bikes.
Last but not least, ST3 keert ook hoofden met zijn uiterlijk, natuurlijk. De high-end technologie is discreet weggewerkt in het strakke ontwerp, waardoor de verbijsterde bewonderaar tevergeefs naar elk teken van draden kijkt. Zelfs de voor- en achterlichten breken de strakke lijnen niet en zijn in plaats daarvan onopvallend in het frame genesteld. De batterij is overigens precies waar Stromer het altijd heeft gezegd: verborgen in de onderbuis. De snelheidsmeter en het aanraakscherm zijn elegant geïntegreerd in de bovenbuis.
De ST3 Launch Edition met high-end accenten zoals een Brooks-zadel komt in de herfst van 2018 op de markt in een eersteklas Deep Green, met de standaard Black en Cool White-modellen na een korte tijd later.

Stromer lanceert ST3:
8 juli 2018, 10 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *