Stromer-show komt bij Dikkenberg Tweewielers!

Komt u ook naar de Stromer ST3 en ST5 show? Kom deze twee geweldige primeurs testen bij ons in de showroom. Van 7-15 september staan ze te schitteren in de showroom.

 

ST3&ST5 show.

Bent u benieuwd wat de Stromer ST3 en ST5 nou echt voor een fietsen zijn? Kom dan langs om ze vrijblijvend te testen bij Dikkenberg. Overigens zijn ook alle modellen van dit jaar nog te testen: ST1X, ST2 en ST2S. Maak eens een vrijblijvende afspraak zodat u persoonlijk en professioneel geïnformeerd kan worden.

 

ST5

Deze geweldige Speed pedelec is dan ook de meest besproken fiets op dit moment. De Stromer ST5 die de Stromer ST2S gaat vervangen, met zijn grotere wielen meer design en uiterlijk een forse update hebt gehad mag er dan ook zijn. De Upgrades die Stromer dit jaar heeft uitgevoerd zijn er genoeg om verschil te maken met de vorige generatie. En dan is het ook geen wonder dat er een enorme aanvraag is naar dit type Stromer. Toch zijn er wat kleine probleempjes bij dit zo verse type. Hieronder de meest voorkomende ‘’problemen’’

  • Motor ondersteuning niet genoeg of haperend
  • Kleurverschil bij de afwerkende kapjes op het stuur

Dit zijn voor ons de meest bekende problemen, als er meer problemen zich voordoen of iets nog niet bekend is bij ons horen we dat graag uiteraard. De motor ondersteuning is vaak vanaf fabriek af dan niet helemaal goed en mensen hebben het idee dat de ondersteuning niet maximaal is. Dit is echter een heel klein probleem en heeft te maken met de sensor die alles aanstuurt. Mocht u niet tevreden zijn over de ondersteuning, neem dan eens contact met ons op en zullen wij dat probleem voor u oplossen. De kapjes op het stuur is ook niet helemaal goed vanaf fabriek af en mochten mensen daar niet tevreden over zijn dan horen wij dat ook graag uiteraard, er zijn andere kapjes in de maak die dat kleurverschil niet tonen.

Verder zijn wij met ons allemaal natuurlijk erg tevreden over de Stromer ST5. En wij van Dikkenberg geloven echt in de nieuwe generatie van Stromer.

ST3

Hoewel dit type nog niet is uitgeleverd en er geen ST3 fietsen rondrijden kunnen we wel zeggen met trots dat dit het broertje van de ST5 is. Dit Type, in prijs iets lager, mogen dan ook echt hoge verwachtingen van zijn. Ook dit type is uitgevoerd met de grotere 27.5 inch wielen en heeft ook een nieuw uiterlijk gekregen. Hier waar je geen Di2 (elektrisch schakelsysteem) hebt en dat er sommige onder delen een ‘’downgrade’’ hebben gehad ten opzichte van de ST5 is dan ook absoluut de ideale fiets voor de forens.

Bent u ook net zo benieuwd naar de ST3 als ons? Bel of mail ons dan eens voor een afspraak zodat u de fiets ook kan uitproberen.

 

Najaar actie 2018

Ondanks dat we nog vol bezig zijn in 2018 hebben we interessante aanbiedingen voor modellen van 2018. Kom een vrijblijvend langs voor een proefrit. 7 tot 15 september zijn onze Stromer showdagen en daar zijn natuurlijk ook alle modellen van dit jaar uitvoerig te testen, bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan eens langs in onze showroom voor een proefrit en profiteer van onze show-week aanbiedingen.

Herfst voor de deur/vochtproblemen

Bent u een doorgewinterde fietser en wilt u ook in de winter door gaan fietsen? Maak dan eens een afspraak bij ons in de werkplaats zodat wij u fiets even ‘winterproof’’ maken en nog beter bestendig maken tegen het vocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *