Ons team

Voor Dikkenberg is geen brug te ver en is het ‘’out of the box’’ denken heel belangrijk. Alle medewerkers zijn hier dan ook voor opgeleid en beschikken allemaal over diploma’s en worden twee keer per jaar bijgeschoold hiervoor.  Voor ons is techniek heel belangrijk en daarom past het merk Stromer helemaal in ons beleid. Stromer is ook een merk waar precisie en nauwkeurigheid heel belangrijk is.

Wij nodigen u graag uit in onze showroom voor inspiratie ronde. Wilt u een proefrit maken? Dan bent u bij ons ook op het juiste adres, wij hebben alle modellen en type’s beschikbaar om mee te proefrijden. Wilt u de fiets een week uitproberen? Dan kunnen wij zorgen dat er een fiets voor u klaar staat, geheel kosteloos.

Aanpassen en meedenken is voor Dikkenberg ook erg belangrijk. Voor ons is het doel om klanten met een Stromer-glimlach de deur uit laten gaan erg belangrijk. Heeft u informatie nodig of bent u naar het zoeken voor iets speciaals? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.