Wat maakt de fietsen van Stromer zo bijzonder?

Bij Dikkenberg Exclusief staat kwaliteit en goede service voorop. Stromer is een merk dat aan al onze kwaliteitseisen voldoet. Zo zijn de fietsen technisch erg goed uitgerust. De accu’s van deze fietsen zorgen ervoor dat u lange afstanden kunt fietsen zonder een laadpauze in te moeten lassen. Door de krachtige motor wordt u altijd probleemloos ondersteund tijdens het fietsen. Hierdoor blijft het fietsen ontspannend, ook als u een lange rit fietst. Ook veiligheid staat hoog in het vaandel bij deze fabrikant. Zo komen de fietsen met erg goede verlichting waarmee u zowel in het donker als overdag altijd goed te zien bent. Daarnaast is elke fiets uitgerust met een speciaal OMNI-display. Door middel van dit display bent u verbonden met de hele wereld. Met dit Display komen ook een aantal anti-diefstalfuncties. Zo kan u de locatie van de fiets bijvoorbeeld achterhalen, maar ook kunt u de motor van een gestolen fiets op afstand uitschakelen.

E-bikes van het merk Stromer haalt u bij Dikkenberg Exclusief

Bij Dikkenberg Exclusief hebben we verschillende fietsen van het merk Stromer. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook de allerbeste e-bike van dit moment, de ST5. De ST5 komt met speciale Pirelli banden die ervoor zorgen dat u altijd een goede grip op de weg geeft. Met behulp van de krachtige motor beklimt u fietsend een hoge heuvel zonder moeite. De ST5 heeft Supernova verlichting en een geïntegreerde claxon. Een betere e-bike bestaat er op dit moment nog niet. Vindt u de ST5 toch iets te duur of is het design niet helemaal naar uw wensen? Dan kunt u bij ons ook een van de voorgaande versies krijgen. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook de ST2. Ook op deze fiets is niets aan te merken. Wij verkopen de allerbeste fietsen tegen een goede prijs. Daarom kunt u uw e- bike het beste bij Dikkenberg Exclusief bestellen.

De Stromer modellen


Een krachtpatser, een paradepaard, een genot!

Meer dan een e-bike alleen. Een groot samenspel van techniek en design, levert een perfect beeld op van de unieke Stromer. Innovatieve techniek, slim design en individuele aanpassingsmogelijkheden creëren een onvergetelijke rijbeleving.

Stromer STI € 3.990,-


Tot 45 km/h ondersteuning

Stromer STI-X € 4.990,-


Leverbaar in 3 kleuren

Modulair & Comfortabel


Voor een onvergetelijke rijbeleving

Een e-bike dient precies bij u te passen. Daarom is iedere Stromer configureerbaar en kan het individueel worden ingesteld.

Rol met de luchtbanden comfortabel naar uw werk. U wordt zonder turbulentie naar uw bestemming gebracht, door optimale demping, dankzij hoogwaardige materialen en een uitgebalanceerde geometrie.

Veilig & Praktisch


De eerste digitaal verbonden e-bike

Wanneer u een flitsende rit hebt gepland, kunt u vertrouwen op een stabiel frame. Daarbij controleren de hydraulische schijfremmen de vertraging op de weg.

De gemakkelijk te vervangen lithium-ionen-accu is volledig geïntegreerd in de onderbuis en daarvoor niet zichtbaar maar door een simpele druk op de knop toch uitneembaar.

ST1 mountain 25 € 2.990,-


Tot 25 km/h ondersteuning

Stromer ST2 € 6.490,-


Wel 40 Nm koppel

Krachtig & Volop energie


Elegantie en dynamische sportiviteit

Stromer is van oudsher gericht op sterke motoren. Door de elektromagnetische motor kan je altijd snel en geheel geruisloos accelereren.

Tijdens het remmen wordt de energie terug gevoed in de accu. De combinatie van intelligent geconfigureerde motor en krachtige accu levert een optimale energie-efficiency op.

Duurzaam, Uitkiesbaar & Verwisselbaar


De mobiliteit van morgen

Wie verder wil komen, zal met de krachtige accu pure luxe beleven. Met een reikwijdte van maar liefst 180 kilometer, kunt u dagen vooruit.

Drie verschillende accu-opties geven u de mogelijkheid om de accu uit te zoeken, die het beste bij uw behoefte past.

Of u nu uw accu rechtstreeks in de bike, of binnen uw vier muren, wenst op te laden, beide zijn mogelijk. De eenvoudig te vervangen accu kan in het frame worden opgeladen via een oplaadbus of met de acculader via een normale contactdoos.

ST2 Solar Impulse € 6.990,-


Limited Edition

Stromer ST2-S € 8.990,-


983 wattuur-accu

Dynamisch & Individueel gestuurd


De nieuwste stand van techniek

Het unieke rijgevoel is terug te voeren op de exacte sensoren. De perfect afgestemde algoritmen reageren onmiddellijk op uw impulsen en laten u na ieder stoplicht moeiteloos doorstarten.

Via de digitale Stromer Interface kunt u te allen tijde instellen hoeveel vermogen uw e-bike dient te leveren. Kies rijeigenschappen en ondersteunende modi uit, afhankelijk van het terrein op uw route.