Comfort

De Schwalbe Almotion banden zorgen voor comfort op deze fiets, het neemt de trillingen weg en zorgt ervoor dat u  niet alles voelt op de fiets. Vind u nog dat u te weinig comfort hebt? Dan is deze fiets ook te krijgen met een verende voorvork.

Actieradius

De grote batterij van maar liefst 983Wh, tegelijkertijd ook de grootste batterij die er op de markt te verkrijgen is, kan u maar liefst 180 kilometer wegbrengen. Actieradius is van veel factoren afhankelijk, de weersomstandigheden bepalen ook u actieradius, maar ook uzelf de mate van ondersteuning is een belangrijke factor en ook hoeveel kracht u zelf levert. Wij nodigen u graag uit in onze showroom voor een kopje koffie en een proefrit en informeren u dan graag verder over deze accu.

OMNI-display

Het OMNI-display is bereikbaar over de hele wereld. Het display is fraai weggewerkt in de frame buis en Stromer mag dan ook het enigste merk zijn wat connectiviteit over de hele wereld aanbied. Het mooie kleur display en de handige touchscreen bediening werk dan ook optimaal. Om er nog is een schepje boven op te doen zit er een diefstalbeveiliging bij en kunt u ook gebruik maken van de locatieherkenner die er voor zorgt dan u fiets altijd binnen bereik is.

Cyno drive motor

De krachtpatser is geplaats in het achterwiel, dit hebben ze gedaan voor een directe ondersteuning en er word zo ook geen kracht verloren door de overbrenging. De motor die is uitgerust met maar liefst 800watt en 40Nm koppel en heeft een enorm snelle acceleratie. Ondanks dat de motor hetzelfde vermogen heeft als de ST2 is deze fiets toch sneller, dat heeft te maken met de piekstroom, dat houdt eigenlijk in dat u op het moment van optrekken meer stroom krijgt toegevoerd als de ST2 en dat zorgt ervoor dat deze fiets nog sneller is. Nog een sterke kant aan deze motor is dat u de motor helemaal op u als berijder kunt aanpassen. De sensoren die in de motor zitten kunt u persoonlijk stellen met u mobiele app en dat zorgt voor een speciale Stromer, een Stromer waar er maar één van is.

Specificaties

Batterij 983 Wh
Geondersteunde snelheid 45 km/h
Motor SYNO Drive
Motor Vermogen 800 Watt
Koppel 40 Nm
Display Omni Display met connectiviteit
Frame kleuren Grey
Frame maten Sport 17″, 20″, 22″
Remmen Magura MT5 Next e
Schakelsysteem Shimano Alfine XTR Di2, 11-speed
Banden Schwalbe Marathon Almotion
Voor Verlichting Supernova M99 Pro
Achter Verlichting Supernova M99 Taillight

Lichaamslengte in CM:

Schakelsysteem

Dit schakelsysteem waar de Stromer ST2S mee is uitgerust is uniek. Namelijk: het Shimano Di2 XTR 11-speed. Het systeem die de lat van het extreem snel schakelen nog hoger legt. Deze unieke en felle derailleur zorgt ervoor dat er enorm snel word geschakeld en geeft u een prettig gevoel van kwaliteit. Buiten het feit dat deze derailleur snel en efficiënt is, is deze derailleur ook zeer onderhoudsvrij en is het elektronisch af te stellen en uit te lezen.

Veiligheid

Buiten het feit dat Stromer een design fiets is word bij Stromer veiligheid ook gezien als iets belangrijks. De snelheden die deze fiets haalt tot wel 47km/h is het een noodzaak om een veilige fiets te hebben. Veiligheid is belangrijk op deze fiets, daarom is deze rijk uitgeruste fiets voorzien van een dagrij-licht voor overdags en u kunt er in de avond nog een lamp bij aan zetten, namelijk: de Supernova M99 Pro. Deze lamp heeft maar liefst 1800 lumen en deze lamp kunt u nog is op twee standen zetten. Het achterlicht met het geïntegreerde remlicht en kentekenplaatverlichting doet er nog is een schepje boven op.

Accu’s

BQ983
Reikwijdte 60-180 km
Capaciteit 983 Wh
Volt 48V
Gewicht 4,8 kg

Perfectionisme is wanneer het niet zichtbaar is.

Tot de details behoren de kabels die uit het zicht in het frame wordt geleid. Volledige geÏntegreed ontwerp alleen bij Stromer.