ST2 Sport

ST2 Comfort

Black

Black

White

White

De innovatieve techniek van de Stromer ST2 op een rij.

Specificaties

Batterij 618Wh,814Wh of 983Wh
Maximale ondersteunde snelheid 45km/h
Motor CYNO drive
Motor Vermogen 800 Watt
Koppel 40Nm
Display Omni Display met connectiviteit
Frame kleuren Black, White
Frame maten Sport 17″, 20″, 22″
Comfort 17″, 20″
Remmen Magura MT Next E MT4 Schijfremmen
Schakelsysteem Shimano XT 11-speed 11-42
Banden Big ben 26×2.15 (55-559)
Voor Verlichting Supernova M99 Mini
Dagrijverliching Geïntegreerd Stromer dagrijlicht met USB aansluiting
Achter Verlichting Supernova M99 Taillight

Lichaamslengte in CM:

De Stromer ST2 is de perfecte match tussen de Stromer en berijder. De Stromer ST2 mag dan ook een waardig opvolger zijn van de ST1X. De ST2 word uitgerust met een 800watt CYNO drive motor en heeft maar liefst 40Nm koppel, door deze krachpatser te plaatsen in het achterwiel komt u elke berg of heuvel op met een ‘’Stromer-glimlach’’ en niet met zweetdruppel. De extra dag-verlichting  zorgt ervoor dat veiligheid een nog groter begrip is op deze Stromer. De Stromer ST2 is verder met passie afgewerkt, u ziet hier ook geen kabels lopen op het frame, alles is fraai weggewerkt ‘’perfectionisme is wanneer het niet zichtbaar is’’ Deze fiets is ook bereikbaar via u Smartphone en dit is dan ook het enigste merk waar connectie over de hele wereld beschikbaar is.

De krachtige schijf geeft je dynamische acceleratie. Verover heuvels met een glimlach op je gezicht in plaats van zweetdruppels. De ST2 wordt immers aangedreven door de SYNO-aandrijfmotor. En u beslist zelf hoeveel hulp u van de Stromer wilt. Er zijn drie modi om uit te kiezen.

Accu’s

BQ814 BQ983
Reikwijdte 50-150 km 60-180 km
Capaciteit 814 Wh 983 Wh
Volt 48 V 48 V
Gewicht 4,7 kg 4,8 kg

Veligheid.

Veiligheid is ook een begrip bij Stromer, de fietsen worden dan uitgerust met verlichting wat noodzakelijk is maar daar waar andere stoppen gaat Stromer door. Het geïntegreerde dag-rijlicht die gemonteerd is in het frame bij het balhoofd zorg voor een ideale lichtbundel overdag ’s avonds kan u gewoon u grote licht nog aanzetten voor een maximale lichtbundel. Wat ook standaard is bij de Stromer  fietsen is het achterlicht met een geïntegreerd remlicht ,de kentekenplaatverlichting is eveneens ook geplaatst in het achterlicht.

Stabiliteit en comfort.

Stromer fietsen zijn niet alleen design-fietsen, uiteraard word er bij een Stromer nauwkeurig gekeken naar designwerk, het stijlvolle frame en de fraai weggewerkte kabels hebben daar zeker een aandeel bij. Buiten het designwerk om is deze fiets ook uiterst stabiel, er zijn met opzet geen verende componenten aangebracht omdat dit niet bijdraagt aan de stabiliteit. Toch zijn de Stromer fietsen comfortabel,  mede dankzij de brede banden van Stromer word daar veel comfort uitgehaald en worden trillingen gelijk weggenomen.

Connectiviteit over de hele wereld.

De Stromer is uitgerust met een OMNI-Display. Dit houd in dat u het kleurrijke display te bedienen is met touchscreen en verbonden is met de wereld. Het display is ook een techniek op zichzelf, het display staat in verbinding met de dealer en met de fabriek. Ook de diefstalbeveiliging en de locatie-herkenner is actief en kan worden gebruikt bij de Stromer.

Cyno drive motor.

De krachtbron van de stromer is geplaatst in het achterwiel, de motor mag dan ook uitgerust zijn met maar liefst 800watt vermogen en 40Nm koppel. Ondanks dat deze motor enorm krachtig is kan deze motor helemaal naar u wens worden aangepast, de sensoren die u helemaal kunt zetten hoe u ze wilt hebben is dan ook prettig en zorgt ervoor dat u uw eigen Stromer ondersteuning hebt.