Stromer ST3 

Last but not least: de visuele en praktische functies van de Stromer ST3 maakt deze fiets interessant, weggewerkte kabels, uniek ontwerp, ontgrendeling via het Bleuthoot seamless systeem, en natuurlijk altijd het unieke OMNI-connectie systeem.

Specificaties

 
Batterij 814 Wh, 983 wh
Geondersteunde snelheid 45km/h
Motor SYNO Drive II
Motor Vermogen 820 Watt
Koppel 44Nm
Display Omni geïntegreerd display met connectiviteit
Frame kleuren Deep black, Cool white
Frame maten Sport M, L, XL
Comfort M
Remmen Stromer HD942 by TRP
Schakelsysteem Shimano XT/SLX Microshift 11 Speed 11-42
Banden Stromer by Pirelli Cycl-e
Voor Verlichting Roxim Z4E Pro
Achter Verlichting Roxim R3E

Lichaamslengte in CM:

 

Stromer ST3 Veiligheid

Ondanks dat deze fiets enorm snel gaat is  er wel degelijk aan de veiligheid gedacht. Deze fiets is ontworpen met een hoge veiligheidseisen. Pirelli banden die voor de enorme grip zorgen, tevens ook te verkrijgen in winterversie. Verder beschikt deze fiets ook over een standaard dagrij-licht, met deze Led verlichting, die altijd aanstaat, bent u nog beter te zien. Het remsysteem waar de Stromer over beschikt is niet zomaar een remsysteem speciaal ontworpen, voor afgemonteerd met vier zuigers en achter met twee remzuigers zorgt het ervoor dat u heel snel stil kunt staan op een veilige manier.

Stromer ST3 Motor

Met deze nieuw ontwikkelde SYNO Drive II-motor met nog meer vermogen 820 watt en maar liefst 44Nm koppel mag deze dan ook echt krachtiger, stiller en sneller zijn dan zijn voorganger. Aangestuurd door nog steeds de grootste batterij die er te krijgen is zorgt dit tegelijkertijd voor een enorm haalbare actieradius. De recuperatie, wat er ook nog eens in zit, zorgt ervoor dat u uw actieradius nog eens vergroot.

Accu’s

BQ618 BQ814 BQ983
Reikwijdte 40-120 km 50-150 km 60-180 km
Capaciteit 618 Wh 814 Wh 983 Wh
Volt 48 V 48 V 48 V
Gewicht 4,5 kg 4,7 kg 4,8 kg

Ideale frame geometrie voor forenzen

Grotere wielen, lagere trapas, sterker en stabieler frame, Pirelli banden, grote batterij en uiterst wendbaar. Kortom: alle wensen van een forens zijn weggewerkt in deze nieuwe Stromer ST3.