De framegeometrie perfect afgestemd op de 27,5-inch wielen. De high-performance banden speciaal ontwikkeld met Pirelli met compromisloze grip. De onvergelijkbare rijdynamiek en luxueuze rit. En natuurlijk de geoptimaliseerde connectiviteit en het onderscheidende ontwerp vrijwel zonder kabels.


Wachtend op de kers op de taart? Uitwerpen van de batterij bij aanraking of naadloze vergrendeling en ontgrendeling via Bluetooth – zonder sleutel of pincode. Gewoon een plezier.


Onberispelijke prestaties tot in het kleinste detail, dat is de ST5. Wat maakt het zo compleet? Elementen zoals de krachtige motor met de Sport-modus voor nog meer kracht met één druk op de knop.

Krachtig & Volop energie


De Stromer ST5 heeft is het  nieuwe topmodel en heeft een stoere Graphite kleur. Alle kabels zijn volledig weggewerkt in het frame wat zorgt voor een strak design. De ST5 is uitgevoerd met een 983Wh accu en SYNO sport Motor.  Hiermee is de e-bike de meest krachtige speed pedelec ter wereld! Bovendien heeft de accu de grootste actieradius.

De Stromer ST5 is uitgerust met speciaal ontwikkelde Pirelli banden. Deze zorgen voor meer grip en comfort op de weg. Met de Supernova lichten ben je goed zichtbaar. De nieuwe claxon is geïntegreerd. Verkrijgbaar Juni 2018, pre-order nu bij Dikkenberg Exclusief dan ben je de eerste!

Specificaties

Batterij 983 Wh
Geondersteunde snelheid 45 km/h
Motor SYNO Sport
Motor Vermogen 850 Watt
Koppel 48 Nm
Display Omni Display met connectiviteit
Frame kleuren Graphite
Frame maten Sport S, M, L
Remmen TRP
Schakelsysteem Shimano Alfine XTR Di2 11-Speed
Banden Pirelli Cycl-e
Voor Verlichting Supernova M99 Pro
Achter Verlichting Supernova M99 Taillight

Lichaamslengte in CM:

Accu’s

BQ983
Reikwijdte 60-180 km
Capaciteit 983 Wh
Volt 48V
Gewicht 4,8 kg

Dus: Klaar voor de perfecte rit?